There was an error in this gadget

Tuesday, 9 June 2015

Bali Prada Restock!

Hai semua peminat batik๐Ÿ˜‰

Batik bali prada yg cantikkk dah restock dan pembelian retail dibuka sekarang.

Boleh follow ig @batik_puteri or terus ke fb page kami @batik puteri online shop

Btw, ni ready stock kami.

Price murahhh murahh murahhh sgt2!

PM 013-6919 528

PM 013-6919 528

PM 013-6919 528

FOR ORDER๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

RM35/pcs exc postage๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰














Sunday, 29 March 2015

FB Official Page

Assalamualaikum semua..

Anda semua dijemput untuk melawat FB Official Page kami ye..

batik puteri online shop

Tq ye semua for the support ๐Ÿ˜€

Wassalam.

Saturday, 28 March 2015

Batik Terengganu

Assalamualaikum semua :)

Kata orang, hujan emas di negeri orang..hujan batu di negeri sendiri..
Baik lagi negeri sendiri.

Haa..ni kami ada ready stock Batik Terengganu.. :)

Cantik2 habaq ang..hee

Material : Cotton sponge
Harga : RM170 sepasang

*Kalau nak corak mcm kat bwh ni tapi pkai Kain Sutera Crepe pon boleh..we can made it for u :)
Price untuk Sutera Crepe : RM270 - RM330 sepasang (bergantung kpd design)











Kaftan Sulam

Assalamualaikum..

Jom tengok stok kaftan sulam kami..terbang jauh dari Indonesia..

Material : Chiffon
Size : Pendek, Medium, Labuh
Price : Pendek (RM65/pcs)
         : Medium (RM85/pcs)
          : Labuh (RM110/pcs)

Kalau minat cepat2 PM sy ye. 013-6919528 :)

Untuk dealer..more thank 6 pcs kita bg harga dealer :)

Ready stock..stock byk especially untuk yg labuh. Kalau nak boleh PM and bgtau warna n size. InsyaAllah ada :)
























Batik Serawak

Assalamualaikum..

Buat peminat2 tegar batik serawak..

Material : Kain Pua (Cotton)
Ukuran : 2m
Price : RM35/pcs

Ready untuk belian runcit dan borong.

Berminat? PM sy 013-6919528 :)

While stock last..

Design A-sold out


Design B

Available stock
Orange : 1 pcs

Design C-sold out


Design D-Available


Design E

Available stock
Merah : 3 pcs
Hijau : 3 pcs
Biru :1 pcs


Design F-Available